Yeah!: Birbirinizi çok uzun zamandır tanıyorsunuz... Sizi birbirnizden ayıranlar neler?
Bill: Herkesin morali bozuk olduğunda Gustav neşeli ruhuyla bizi motive eder.. Onun bu özelliğini seviyorum!
Georg: Bill in açık görüşlü olmasını seviyorum. Onunla her konuda konuşabilirsiniz..Bu gerçekten işe yarar ve onunla çok eğlenirsiniz..
Gustav: Tom bir karar verileceği zaman her zaman ilk atlayan kişi olur! Her zaman ne istediğini bilir ve bu çok cool..
Tom: Georg kesinlikle özel değil! (gülüyor) Ama bazen çok huzurlu ve yardımsever olabiliyor..(sırıtıyor)
Yeah! : Karşılıklı olarak birbirinizi tarif etmeniz gerekse ilk neyi vurgularsınız?
Tom: (Gülüyor) Georg dengesiz ve pislik biri! Her akşam ertesi gün için değişik planlar yapar ama hiçbir zaman gerçekleştirmez!
Gustav: Tom gerçekten sabırsız! Birşey gerçekleşmediğinde olana kadar denemeyi sürdürür!
Georg: Bill oldukça canlı ve içten bir insan, ama sadece 16:00 dan sonra! O tam bir uykucu!
Gustav: Hepiniz gibi! Hiçbirinizle 12:00 den önce birşey yapılmaz! Hep yalnızım çünkü erken kalkıyorum. Sonra da televizyon izleyip 4 kere emaillerimi okuyorum (gülüyor)
Bill: Gustav sabahçı... Tipik baterist işte.. Her zaman önü açık ve kararlı... Oldukça enerjik ama sakin..
Yeah!: Kötü alışkanlıklarınızda var mı ??
Gustav : Tom çok mutlu olduğunda ve bir şey hakkında çok heyecanlı olduğunda çok yüksek tonda bir ciyak sesi çıkarıyor .. Beni gerçekten sinir ediyor bu . Özellikle artık böyle yüksek tonlara ulaşamadığım için .(ne alaka??)
Georg : Bill hiçbir zaman entrümanlarımızı taşımamıza yardım etmiyor . Her zaman “Ben solistim , mikrofonumu taşırım” diyor . Ama başka insanların gerçekten yardıma ihtiyaçları olduğunda eder . Tabi önce gerçekten olay çıkarmalısınız bu konuda .
Bill : Gustav bazen çok sivri dilli oluyor . Onunla alay ettiğinizde çok çabuk cevabı yapıştırabiliyor . Böyle olduğunda onu yalnız bırakmanız daha iyi , o zaman geçiyor .
Tom : Georg gerçekten düzensiz . Otel odası hep savaş alanı gibi oluyor .
Yeah !:Birbirinizin tüm sırlarını biliyorsunuz .. Hadi bunları duyalım ..
Bill: Tamam – Georg'un uzun zamandır bir günlüğü var . Ama bu artık bir sır değil çünkü hepimiz bulup ,okuduk (ölesiye gülerrr)
Gustav : Hep böyle bir şeyi olduğunu düşünmüştük sonra aradık bunu . Tüm eşyalarının altındaydı...
Yeah!: Ve içinde neler vardı??
Bill : Söyleyemeyiz .
Tom : Tabikii söylerizz ! Georg benim eski kız arkadaşıma delicesine aşıktı . Ama hiçbir şey olmadı , kız onu istemedi (güler)
Yeah!:Kıskandın mı , Tom ?
Tom : Hayır . Sadece bunun hakkında Georg'a şaka yaptık ama o bunu hiç komik bulmadı ..
( yeah! dergisi )