| Küçük Hasta Billy ve İşkenceci Abisi Tomi ... Tom^la Söyleşi... Tamamlandı ~ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
~JεŁiboη .. Administratör
Mesaj Sayısı : 206 Yaş : 30 Lakap : JeLi // Joanne[Jo] Kayıt tarihi : 19/12/08
| Konu: Küçük Hasta Billy ve İşkenceci Abisi Tomi ... Tom^la Söyleşi... Tamamlandı ~ Cuma Ara. 19, 2008 7:29 pm | |
| Kaynak : http://tokiohotelus-forum.com/viewtopic....highlight=
Ameliyattan önceki son saatlerini Bill işte bu şekilde geçiriyor !
Bill'in Ameliyatı Pazartesi için planlanmıştı ama doktorlar şuan Pazar yapılmasının daha iyi olup olmayacağını tartışıyor .
Bill'in ikiz erkek kardeşi Tom BILD Pazar'a özen bir röpörtaj verdi :
BILD Pazar : Tom erkek kardeşin bugün ya da yarın ameliyat olacak . Evdeki son günlerini nasıl geçiriyor ?
Tom Kaulitz : Bill genelde televizyon izleyerek yatakta yatıyor . Çenesini sonunda kapayabilmesi için ona DVD'ler verdik . Şuanda Prison Break'in tüm sezonlarını izliyor , bu onu meşgul tutuyor . Arada sırada kendini aşağıdaki buzdolabına sürüklüyor eşofmanlarıyla ve kendine yiyecek bir şeyler alıyor. Eğer kendini bir kutu birayla Fussi'yi izlemek için televizyonun önüne oturtsaydı küçük kardeşimle gerçekten gurur duyardım . Bence bu gerçekten hoş bir şey olurdu . (güler)
Kim Bill için yemek yapıyor ?
Tom Kaulitz : Şuanda ben onun için her gün yemek yapıyorum , özel soslu bir spagetti . Sosu , kendim de söyleyebilirim , kesinlikle harika. Sanırım bundan bıktı ama yakınamıyor bile çünkü sesini koruması gerek . Ayrıca Bill benden çok daha kötü bir aşçı . Arada bir annemiz bizi ziyarete geliyor ve yemeği o yaptığında Bill'in yüzünde görebiliyorsunuz bunun onu mutlu ettiğini .
Bu kadar uzun süre ara vermeden evde olmak nasıl bir duygu ?
Tom : Yıllardır yoldayız ve birdenbire tüm gün boyunca evde oluyorsun . Etkili bir değişim . Bir deliğe doğru düşüyorsun ve birden yolda olmayı özlüyorsun . Ve Bill de şarkı söylemeyi özlüyor . Bill sadece sahnede ya da stüdyoda şarkı söylemez , genelde tüm gün evde de şarkı söyler . Sesinin zedelenmesine şaşmamalı . Şuan sessiz – bence bu sessizlik rahatlatıcı .
Bill acı çekiyor mu ? Onu neşelendiriyor musun ?
Tom : Şey , bence acı çekmiyor . Şey yani çekiyorsa bile yakınamıyor çünkü sesi yok . Genelde Bill durmaksızın konuşur ve bu gerçekten sinir edebiliyor insanı . Şuanda tüm hayatımdaki en rahat anları yaşıyorum . Eğer biri konuşuyorsa , bu benim . Ve Bill bu konuda hiçbir şey yapamıyor . Bu harika . Dün “ O kahrolasıca çeneni kapa!” diye göz kalemiyle bir kağıt parçası üzerine not yazdı . Eğer Bill'i sinir ediyorsam bu notu kaldırıyor .
Bill'le hastaneye gidecek misin ? Ne kadar kalması gerekiyor orada ?
Tom : Bill hastanede olabildiğince kısa süre kalmak istiyor istiyor . Büyük ihtimalle orada kalmaya 1-2 günden fazla dayanamaz . Onunla gidiyorum ve tüm zaman onun yanında olacağım kesin . Ailemiz , yakın arkadaşlarımız , Georg ve Gustav ve ekibimiz de tabii onu ziyaret edecek .
Bateristiniz Gustav ve Basçınız Georg ne yapıyor şuanda ?
Tom : Hmm onlar için her zaman ki gibi . Ne yapmaları gerekiyor ki ? Hiçbir şey yapmıyorlar ve her zamanki gibi Georg kendi kendine oynuyor tüm gün ve yine her zamanki gibi Gustav bisikletini sürüyor .
Hayır , dürüst olmak gerekirse Bence hepimiz aynıyız . Bu zorunlu aradan dolayı sakinleşebiliyoruz. Belki o kadar da kötü değildir .
“Tokio Hotel” ' in ameliyattan sonra aynı şekilde bir müziğe sahip olmayacağından korkuyor musun ? Bill sesinin ameliyattan sonra daha yüksek ve derin olacağından korkuyor mu ?
Tom : Dürüst olmak gerekirse kahrolasıca derecede korkuyoruz . İkimiz de . Eğer öyle olursa , Bill çoktan bana benim şarkı söylemem gerekeceği işaretlerini verdi . Aslında , Phil Collins de bir bateristti şarkı söylemeye başlamadan önce .
Yani bir acil durum planınız var. Fanlarınız da çok endişeli . Bill için bir sürü hediye var , öyle değil mi ?
Tom : Fanların yaptıkları inanılmaz ve çok tatlı . Bill şuan fan hediyeleriyle duş alıyor resmen . Çoğu Bill'in boğazından alıyor ilhamını . Gelecek kayak tatili için mükemmel bir şekilde hazır şuan . Bir sürü atkı ve şal aldı . Ayrıca bir eczane açabiliriz . Sayılamayacak kadar çok hap , multi-vitamin kapsülleri , C vitaminleri , çinko ve bir sürü başka bağışıklık sistemini güçlendirici . Eğer hepsini aynı anda alırsan hoş bir yolculuğa çıkabilirsin .
ALtındır ...
| |
|
| |
SEDATOM Moderatör
| Konu: Geri: Küçük Hasta Billy ve İşkenceci Abisi Tomi ... Tom^la Söyleşi... Tamamlandı ~ Cuma Ara. 19, 2008 7:40 pm | |
| spr :D | |
|
| |
"LayLaCuLLen Administratör
Mesaj Sayısı : 240 Yaş : 32 Lakap : LayLa~~Alice~~Tanya {Kısmen} Kayıt tarihi : 15/12/08
| Konu: Geri: Küçük Hasta Billy ve İşkenceci Abisi Tomi ... Tom^la Söyleşi... Tamamlandı ~ Cuma Ara. 19, 2008 7:45 pm | |
| | |
|
| |
SEDATOM Moderatör
| Konu: Geri: Küçük Hasta Billy ve İşkenceci Abisi Tomi ... Tom^la Söyleşi... Tamamlandı ~ Cuma Ara. 19, 2008 7:46 pm | |
| sn cok gsl acıon ama cok alıntı yapıon:S:S | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 240 Yaş : 32 Lakap : LayLa~~Alice~~Tanya {Kısmen} Kayıt tarihi : 15/12/08
| Konu: Geri: Küçük Hasta Billy ve İşkenceci Abisi Tomi ... Tom^la Söyleşi... Tamamlandı ~ Cuma Ara. 19, 2008 7:47 pm | |
| | |
|
| |
SEDATOM Moderatör
| Konu: Geri: Küçük Hasta Billy ve İşkenceci Abisi Tomi ... Tom^la Söyleşi... Tamamlandı ~ Cuma Ara. 19, 2008 7:48 pm | |
| acıcam zetn cnm simdililk sadece yazıom:D:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Hasta Billy ve İşkenceci Abisi Tomi ... Tom^la Söyleşi... Tamamlandı ~ Cuma Ara. 19, 2008 7:49 pm | |
| aç ta mod olma ihtimalin yükselsin.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Hasta Billy ve İşkenceci Abisi Tomi ... Tom^la Söyleşi... Tamamlandı ~ Paz Ara. 21, 2008 2:25 pm | |
| hayatım önemli olan konu açıpta alıntı yapmamak değil .. önemli olan açtığın konular .. konu açıpta hep bilenenleri açmak marifette değildit ayrıca | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Hasta Billy ve İşkenceci Abisi Tomi ... Tom^la Söyleşi... Tamamlandı ~ Salı Ara. 30, 2008 8:27 pm | |
| s-modsun:D cnm süper bir üyesin... | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Hasta Billy ve İşkenceci Abisi Tomi ... Tom^la Söyleşi... Tamamlandı ~ Çarş. Ara. 31, 2008 6:32 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Hasta Billy ve İşkenceci Abisi Tomi ... Tom^la Söyleşi... Tamamlandı ~ Çarş. Ara. 31, 2008 7:40 pm | |
| - ~JεŁiboη .. demiş ki:
- sağ ol hayatım tevecüün
ÖnEmSiZzZ | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Hasta Billy ve İşkenceci Abisi Tomi ... Tom^la Söyleşi... Tamamlandı ~ Salı Ocak 13, 2009 7:18 pm | |
| | |
|
| |
Gökçebill Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 55 Yaş : 29 Lakap : Billçe... Kayıt tarihi : 14/01/09
| Konu: Geri: Küçük Hasta Billy ve İşkenceci Abisi Tomi ... Tom^la Söyleşi... Tamamlandı ~ Çarş. Ocak 14, 2009 9:03 pm | |
| offf ölürüm ben ama yaa:'( Saol canımmm:) | |
|
| |
~~EmOcİx~~ Moderatör
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 31 Lakap : qiSew /// mY sTerY Kayıt tarihi : 10/01/09
| Konu: Geri: Küçük Hasta Billy ve İşkenceci Abisi Tomi ... Tom^la Söyleşi... Tamamlandı ~ C.tesi Ocak 17, 2009 4:31 pm | |
| Ahh be ne günLerdi onLAr neRdeyse her gün biLL için agLıyordum
tom onun he yanındaydı ve bu gerçekden iyi demekti
....
süPerdi meLem teşekürLer | |
|
| |
| Konu: Geri: Küçük Hasta Billy ve İşkenceci Abisi Tomi ... Tom^la Söyleşi... Tamamlandı ~ C.tesi Ocak 17, 2009 9:31 pm | |
| | |
|
| |
| Küçük Hasta Billy ve İşkenceci Abisi Tomi ... Tom^la Söyleşi... Tamamlandı ~ | |
|